Bakar ;)

Just nu bakar jag sockerkaka! :D Ska stoppa in deni ungenen nu.. Vänta! Så :D Den ska sitta inne i ugnen ica 45 minuter :) Sen när mamma kommer hem ska jag laga lite mat :) Sen kommer noh Håkan och då blir det sockerkaka till efterrätt! :)
Min fina sockerkaka :D (Det är med kakao)
Nu måste jag nog diska?

??

Hejsan.. Tänkte bara om det går att ha typ svarta nät-legings en svart tunika/kort klänning och hög klackade skor med dragkedjor på nyårsafton?? 

Pözz pözz  :) <3

Några saker du inte visste om mig!

  • Jag älskar att laga mat
  • Jag är mörkrädd
  • Jag har världens bästa kompisar
  • Jag blir väldigt ledsen när jag förväntat mig något och sen skiter det sig
  • Jag har sömnproblem
  • Jag har lätt för att spela sönder låtar
  • Jag är bra på att hålla hemligheter
  • Jag tycker synd om vissa lärare
  • Jag hatar skolan
  • Jag har velat ha en ponny i hela mitt liv, hund också
  • Mina omdömen är sämst..
  • Jag har svårt för att vara seriös xD
  • Jag duschar jätte länge xD
  • Jag är BEROENDE av facebook..





Godmorgon

Godmorgon allihoppa. Idag ska jag typ tare chill först, sen ska jag upp till stallet (hehe, om jag hittar någon skjuts)
efter det ska jag typ hem igen och typ bara tare lungt kolla på tv eller nått sen typ sak vi fira min morbror.. Juste halv åtta igår morse väckte mamma mig o sa att det va ström avbrott sen sa hon att vi var tvungna o åka upp till stallet för att tjejen som skulle mornat inte kom upp för att det låg ett stort träd mitt på vägen. När vi kommer fram så merker vi att träret som har ramlat på väge har dragir med sig en ledning, så jag och mamma börjar gå och när vi har kommit en bit fram efter trädet så ligger det två ssstttoooooorrrrraaaaa träd, en av dom hade bara ramlat ner på marken men det andra hade ramlat på el ledningen och på sidan av vägen liggerr en vanlig son där svart ledning. Så vi va tvugna att åka runt allting.. Fett kul NOT !!!!!!!!! Aja iallafall så när vi kommer upp till stallet till slut så är det ju klart att det ska vara ström avbrott. Sen går allt bra där uppe.  Och när vi skulle hem så fick vi stanna på macken o köpa frukost........ Och när vi kommer hem  så är det såklart fortfarande stöm avbrott.
Pözz pözz :) <3

Dagens låt

http://www.youtube.com/watch?v=SbUBMklQSVU&ob=av2e
Sean Paul She dosen´t mind

God natt

Jaha då ska man se på film med vitoria, det enda problemet är att vi inte kommer på någon film som är bra.. sen ska man gå o lägga sig.. När ja vaknar ska jag typ ta det lungt..  Sen ska ja upp till stallet o fixa. Men godnatt!!
Pözz pözz :) <3

''I hate you''


Tjo :P

Heej,
Förlåt att jag inte har bloggat idag har haft fullt upp Vid 08.00 Var jag i stallet sen kom jag hem vid 11.15 och då så skulle jag göra mig i ordning.. Skulle till farmor och sören o fira, dom var inte här igår.. Aja, kom presic hem från dom nu. Fick jätte fina julklappar, både igår och idag.. Tängte lägga ut en bild på dom typ imorron eller nått sont.. Fick så jävla mycket fina saker, typ allt jag önskadde mig o lite till. Världens bästa skläkt asso.
Aja, tror typ inte att jag kommer blogga något mer idag så säger godnatt för säker hets skull..
Pözz pözz :) <3

Whoop!

Snart ska jag och Jesper åka till mormor och morfar. Vi skafå våra sista julklappar och sen ska vi hem till mamma och softa :) Kollar på Mr Bean nu. Haha! Fett roligt ju xd 


OJ!

Seriöst.. Kolla hur hästen travar och hoppar! Helt amazing! En sån häst skulle man inte tacka nej till!

Dagens låt!

All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey & Justin Bieber

(inget stort JB fan men den här var faktist bra..)

Dag 5: Var vi brukar vara tillsammans?

Oftast hemma hos Emmy! Men också i stallet! Vi brukar först vara i stallet sen åker vi hem t Emmy så sover vi där :D

Förlåt!

Förlåt för att jag glömta att skriva ''dag 5'' och ''dagens låt!''. Och att jag inte bloggat så mke! Har inte orkat och jag tog en liten pause typ.. xD Har precis varit och firat jul hos Mimmi, Jessica, Ronja, Matte och felix! Det var super kul och alla från pappas släkt var där så det var kul! :) Fick ett jätte fint block av min låtsasfaster med mig och Jojje på :D Hon hade tagit bilden från min facebook! ;) Bild kommer sen :) Sen fick jag en almenacka av min faster och en massa pengar. Vad har ni fått i julklapp? Kommentera! Jag vill jätte gärna veta! :D

Nu ska jag kolla runt lite på internet.. Vi hörs! :D




GodJul!!

Heeeej!!
Idag är det julafton såå kuul.. Gästerna kommer vid 13.00, längtar redan..Aja nuhar jag kommit hem från stallet och hunnit ducha. Så nu ska jag göra mig i årdning.. Vet inte i fall jag kommer blogga mer idag så ni vet..
Pöz pözz :) <3

Whooohoo!

IDAG FIRAR BLOGGEN VECKA! :D Vi har nu haft bloggen i en vecka :D Hoppas ni kommer fortsätta följa oss ;)
oooch.. KOMMENTERA MER :D

Imorgon är det jul :D

Yees! Imorgon är det jul :D Aja.. Nu ska jag och pappa gå till centrum! Vi ses :D

Hallu.. Dagens shcema

9.30-10.00-Gå upp äta frukost
10.30-11.30-Städa och julpynta rummet
11.30-12.00-Slå in klapparna
12.00-12.30-Äta lunch
12.30-13.00-Tvätta hålen i öronen
13.00-13.45-Duka matbordet jil imorron
13.45-14.00-Gå med vilda
14.00-15.00-Slappa
15.00-19.00-Stallet
19.00-19.30-Äta midda
19.30-20.00-Ducha
20.00-20.30-Välja kläder till imorron
20.30-21.30-Kolla på ELF
21.30-22.30-Fixa det sista
22.30----- SOVAA
Det här ska jag gör i dag :P
Pözz pözz

Tjohoo!!

Heej!!<3
Nu har jag typ kommir hem från stallet och hunnit att äta, nu sitter jag vid tv och äter en kkookkoossbolllll Gottgott !!!
Pratar typ med Jesper om julklappar cokså..
Sen ska jag typ kolla på nån film o ta det lungt :P
Aja tror inte jag kommer orkar blogga mer idag så säger godnatt för säker hets skull.. Får vell se senare.. Hejdå.
Jaaaa...g
Pözz pözz  :) <3

Today it's Thursday!

Idag blev jag precis 550kr rikare :D Sålde mitt Nintendo DSi :) Det var någon tjej som ändrade sig typ 5 gånger xD
Imorgon har iallafall pappa ledigt så vi ska handla lite och sen ska vi kanske t hööks. Behöver ett par ridbyxor och en säkerhetsväst. Dock vet jag inte om pappa ska betala för det eller om jag får fixa det med mina egna pengar..?
Men omhan betalar 400 så betalar jag 500 ;) Hoppas vi kan fixa det imorgon så att det blir gjort någon gång!
Nu ska jag gå och prata me pappa! Vi hörs! :)

Dag 4 - Vad brukar vi göra tillsammans?

Oftast flummar vi eller så är vi i stalle. Men vi brukar sova hos varandra och kanske kolla på film eller tjocka oss med godis ;) Men det är lite olika hela tiden :)

Dagens låt!

Eftersom jag inte pratat med Emmy så väljer jag ut en random!
Jessie J - Price tag



Heej!! :P

Heejsan Jag kunde inte blogga i går sov hos Viktoria och hennes dator är lite trög.. Aja nu är vi hemma hos mig och passar hundarna :p kulkul.. Sen ska vi typ bara ta det lungt chiiiillllla liksom :P Kommer inte på något mer att skriva just nu men bloggar senare lovar ja omja inte är borta vilket jag inte tror att ja är.. Bloggar senare.. Pözz pözz :) <3 // Emmy

Go' natt!

God natt, sov gott! Puss puss! //Sandra


Yeey! :D

Woow asså..! Trodde inte att 9st skulle kontakta mig angående mitt nontendo! :O Jag får liksom svårt att välja en xD Men man ska ju ta den först egentligen men jag tar nog en tjej om kommer och hämtar det imorgon. Om hon kan. Då måste jag bara hem till mamma och tvätta det. Då kommer jag troligtvis sälja det för 500 men jag ska se om hon vill ge 600.. Hoppas hon kan komma imorgon så att jag får mina pengar innan jul :D Då ska ajg ut och julshoppa lite kläder & smink :) Nu ska jag nog sova! Hejdå!
Om du klickar på bilden kommer du till min annons på blocket!

Dagens låt!

Igår glömde vi dagens låt så vi tar gårdagens låt idag :)
MangeMakers - Mange bjuder



Dag 3 - Vårt bästa minne tillsammans!

Oj! Alla dagar/timmar vi är med varandra blir ett minne. Men vi har ju oftast roligats i stallet! Där hittar man alltid på något skojj xD

Sorry :(

Sorry att jag inte har bloggat eller så men jag har inte orkat xD Har försökt via mobilen men den vill ju aldrig! >:o Får damp på min mobil ibland asså! D: Aja.. Har precis lagt ut en annons på blocket om mitt Nintendo DSi. Den kommer väl upp om ett tag.. Hoppas jag xD Då länkar jag dit :D Om du är intresserad, kommentera! Det är rosa xD Ska nog skriva om ''dag 3'' och ''Dagens låt'' nu då :) Vi hörs! :D

Heeeeej :P

Halllåå!! nu ee deeeee loooooooooooov fan va skönt.. Men förlåt att jag  inte blogga i morse hade inte tid, o datan va nere så orkade inte gå ner och hämta den.Aja.. Nu eller snart ska åka kvart i tolv ska ja o sandra åka till tumba o julhandla lite och ha de lite mysigt sådär :P
Någon som har något tips på dagens låt, vi ha ganska svårt att komma på någon så pass bra..
Aja, nu ska ja åka och ta upp sandra o sen direkt till tumba!! Kul kul:P
Pözz pözz :) <3

Hejsansvejsan :P

Hej  sorry att jag inte blogga mer imorse fick liksom lite brottom till skolan.. Aja, Idag slipper ja iallafall åka till stallet o typ frysa ijäl eller nått.. Nu kollar ja på tv och sitter vid datorn kul kul :P
Sak typ bara ta det lungt och kanske städa på rummet om jag orkar.. Så får man ju lov i morron osso ska bli såå skönt att slippa skolan i typ två veckor.. Vi ska vara i skolan vid tio i tio coh efer det så sak ja me sandra och handla julklappar till famijerna eller iallafall jag vet inte hur sandra gör.. Aja lovar att jag bloggar senare, kommer inte på något mer att skriva om nu.
Pözz pözz :) <3


Dag 2 - En bild på oss!

Haha! Jag (sandra) ser skit ful ut! :oo

 


Mot stallet :D

Om typ 2 timmar ska jag upp till stallet :) Hoppas jag inte klanar till det som jag gjorde förförra gången xD
Då gick det inte alls bra! :oo Bloggar om hur det gick när jag kommer hem och då kanske det kommer en bild också? ;) Nu måste jag gå och äta någonting.. Sees!

Godmorgon !!

Aod morron allihoppa. Nu ska jag göra mig i årdning  innan skolan.. Vi börjar halv  nio istella
et för fem i.. Aja bloggar senare.
Pözz pözz

FAN !!

Det börjar med att jag hoppar in i duchen o det var bra men sen när ja kommer ut ur duchen o ska hämta mina string... Å gissa vad mamma hade gjort då, ja men hon har miss färgat dom.. Ja vet att det låter lite kräsent men man blir iriterad !! Äh ska endå till tumba på onsdag så köper mer då :P
Pözz pözz !!
Men godnatt tror inte ja hinner (orkar) blogga något mer i dag, så bloggar mer när jag vaknar imorron :P Så ses då..
Pözz pözz :) <3

Bilder från i sommras

Kotte och Jojje <3
Jojje <3
Jojjis <3
Envisa hästen ville inte bli tränsad :(<3
Såja! Nu var nästan allt klart ;) <3
Snel-hezt <33
Stallkatten som nu är försvunnen :( <3

Oj :D

OJ.. Glömde nästan det viktigaste det ääärr jjjjjuuuuuuuuuuullllllllllllll oommmmmmmmmmm ffffffeeeeeeemmmmmmm dddaaaaagggggggggggaaaaaaaaaaarrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   ::::PPPPP <33333333333333333333

Jiiipppiiiee

Jippiie när jag hade varit i stallet så var jag med mathilda  o när ja skulle hem så fick ja en super fin julklapp det var typ ett halsband med en jätte fin ängel på och i den så var det min månads sten.. Mathilda du sak få nått av mig när du kommer hem från särna. Älsakr dig. <3
O ja jag har en tröja det ser bara ut så för den är så urruingad :P
Pözz pözz :) <3


Dag 1 - Hur vi träffades

Vi red på samma stall från första början. Emmy hade redan ridit där ett tag innan jag kom. Vi bodde nästan på samma ställe så vi brukade ta samma väg hem och tuta på varandra när jag vi svängde in på parkeringen :)
Sen trivdes jag icke så bra där så jag bytte stall till Pärlviken. När jag ridit där några månader bytte Emmy också :D Så vi har mest hängt i stallet och sånna saker. Men när ridskolan las ner började vi på Skrefsta. Då hade Emmy blivit medryttare på Jojje och red hnom en gång i veckan. (?) Sen blev det så att Emmy skulle kanske köpa Jojje och då skulle jag få bli medryttare. Men det var inte säkert då. Men tillslut så köpte hon Jojje och jag blev medryttare. Vi slutade på ridskolan. Först red jag bara på Tisdagar och sen blev det så att jag började rida på söndagar. Men nu rider jag bara på tisdagar :)
Oj vad lång texten blev.. xD Hoppas den inte var för tråkig..?

Dagens låt!

Dagens låt är Read all about it - professor green ft. Emeli sande
Hope you enjoy! :D

Sorry :(

Förlåt har nt kunnat blogga var tvungen att åka till stallet, fast ja slipper på onsdag istellet.. Aja.. Nu har vi typ pyntat granen.. Asso vi pyntar nt direkt ordenkligt de e bara en kul tradition i familjen.. Dom flesta gör vell så?
Tängte lägga ut en bild..
Förlåt att den ee åt fel håll :)
Aja dagens låt kommer ut snart hoppas ni gillar :D
Dag 1 kommer också ut snart.. Pözz pözz  :) <3

fail.

Haha! Orkade inte åka till tumba idag så jag kommer kanske åka dit på onsdag me Emmy? Imorgon ska vi iallafall ha mys på matten. Pappa har köpt ostbågar och festis till mig :D Hoppas det blir kul :D Vi skulle kolla på film också.. tror jag xD Nu ska jag kolla runt lite på internet. Vi sees! :D
'Fin'

Lektion

Ska ha svenska nu :'( Har precis haft NO och jag ligger jätte mycket efter :( Bajs asså! Har jätte mycket att skriva och jag kan inte skriva hemma för att min dator är fucket up! Jag får E iaf! :D Vill ha D typ...
Aja... Ska skriva nu :) Bloggar när jag har varit i tumba! :)


Dagens outfit :)

Jaha så har ser jag ut idag :) <3
Pözz pözz

Godmorgon !!

Godmorron allihopp.. Börjar nt fören 08.50 idag, fett skönt asso, men d e ju iskallt ute så längtar nt dit iallafall. Aja.. Kommer typ nt på någor mer att skriva.. Pözz pözz, bloggar senare innan jag går :) <3

Godnatt :P

Godnatt efter en lång deg börjar jag känna mig lite sömning. Sista riktiga skol dagen i morron.. Så vill nt vara för trött då. Men sen är de ju lov o då ksn man ju vara vaken längre. Aja.. bloggar i morron så hörs då GODNATT da.
Pözz pözz :) <3

Veckans schema! <3

Min vecka ser ut så här:
Måndag: Varnlig skoldag och efter d typ vara med någon kompis eller nått.
Tisdag: Mentors dag i skolan och efter d ska ja typ vara med någon kompis eller nått.
Onsdag: Avslutning i skolan och typ vara med Sandra sen stallet.
Torsdag: Typ inget  tarre lungt sen t stallet.
Fredag: Morna på morronen.  Göra det sista innan jul mat mm.
Lördag: JULAFTON vara hemma med släkten o fira ( Fast typ morna i stallet på morronen)
Söndag: Morna o sen typ bara ta det lungt

Kommer typ gåra det hä varje vecka för skojs skull :P Pözz pözz 




skoj!

Har precis tagit en dusch :) Fett skönt asså! Känns som om jag inte duschat på jätte länge :oo Aja.. Ska övertala min pappa att han ska föra över bilderna på mig och jojje nu!

Imorgon ska jag nog t tumba och handla en kajal. Har bara en svart och behöver en brun :)
Ska även servera på jullunchen i skolan imorgon.. Julmust, efterrätt o lite annat. Det pinsammaste är ju att man måste ha tomteluva :O Kommer ju typ döö?

En liten vecko-planering:
Måndag: Åka t tumba och handla
Tisdag: Stallet :D
Onsdag: Skolslutning o göra något med Emmy, kanske :)
Torsdag: Ingen aning.. Softa?
Fredag: Fixa det sista innan julafton! :)
Lördag: JULAFTON! Åka t låtsasfaster med pappa och jesper :)
Söndag: Mammas födelsedag! Åka t mormor och morfar och fira :)
Jaag :)

Goodeíiie goooddiiee !!!!

124 sidvisningar och 55 unika besökare idag, kul att alla kommer in och kollar på bloggen :) Glöm nt att vi uppskattar att ni kommenterar våra inlägg.. pözz pözz <3

GRYMT!

49 Unika & 109 sidvisningar! Awesome! :D

Dagens låt!

Mirror - Lil Wayne ft. Bruno Mars



Jaha

Efter en jobbig o kall dag i stallet ska det bli skönt o hoppa in i en varm duch.. Känns som om jag nt har duchat på typ hundra år.. Nu e ja  allafall ren men håret blir typ helt f*ckt up då. Aja.. Pözz pözz <3

Hallå :P

Ni får gärna kommentera våra inlägg om ni har några åsikter eller nått :D <3

Skönt!!

Skönt att vara hemma från stallet.. De första som händer är liksom att de inte går att öppna så man får springa runt hela stallet så man blir dyngsur om fötterna.. Nt sköönt asso :) pözz pözz :P

Jag och jojje <3

Snart kommer det upp lite bilder på mig och Jojje från i sommras :) Pappa har dom på sin dator så vi ska bara föra över dom till min :) Under jullovet kanske det kommer en video när jag rider honom :) Om Emmy har lust att filma? :D Vi hörs!

Veckans 2 tjejer och killar

Veckans 2 tjer är.. JENNIFER SÖDERSTRÖM OCH FELICIA SAMELAND
Veckans 2 killar är.. DAVID HEDLUND OCH DENNIS NILSSON

Nyårs design

Någon som har några tips på nyårs design? Vi tängte byta typ två dar efter jul  :)

7 Dagar

Vi kommer börja med 7 dagar :) Allt kommer handla om oss :) Vi kommer göra ''Alla dagar'' varranan vecka typ :D
Dag 1: Hur vi träffades?
Dag 2: En bild på oss!
Dag 3: Vårt bästa minne tillsammans!
Dag 4: Vad brukar vi göra tillsammans?
Dag 5: Var vi brukar vara tillsammans?
Dag 6: En video när vi rider!
Dag 7: Den knasigaste bilden på oss!
(Börjar i morron / måndag)

Godmorgon !!

Godmorron allihoppa, vakna för en halv timme sen så jävla sköönt.. Ska typ t tumba centrum o köp julklappar, har nt hunit göra de än.. Aja hejdå bloggar senare, Pözz Pözz :)

Hejsansvejsan :P

Någon som har några tippps på nyårslöften? Känner att jag måste hitta på något till nästa år för skojs skull.



Snö!!

Jippii nu har d entligen kommit snö ute... Så nu rka ja dra ut sandra för att kasta snöbollar o mula henne.. HIHI !! :P

Dagens låt


Oss! :D


Veckans Hiss och Diss.

Veckans Hiss:
Sunsilk shampoo & conditioner (co-creations)

Veckans diss:
Killar!!



 

Hiss & Diss

Hiss:
Magic brush - Dom är jätte bra och tar bort all smuts! Lerigt, blött och dammigt. Allt! Fast 149:- på hööks är väldigt dyrt men det är nästan värt det!
Diss:
Dissar folk som skaffar blogg men aldrig bloggar!


GODNATT :D

Nu säger vi godnatt! Ska upp vid 7 imorron... Vi måste upp t stallet och morna c: Ska fota/filma när Emmy rider så ni kommer få se några fina bilder på Emmy och Jojjis <3

Hejsvejs!



Design

Vi kommer fixa designen, loggor och lite andra saker ikväll! Behöver använda min (Sandras) dator då jag har programen som vi behöver använda :)
/ Emmy o Sandra

Emmy

Lite fakta om mig! :)
Namn: Emmy Karlsson
Ålder: 13
Familj: Mamma, pappa och lillebror Jesper
Djur: En häst - Joyride, Hund - Vilda, Kanin - Tuffse och fiskar
Bor: Sthokolm
Ja har en häst. Haft honom i typ ett år och vi har inriktat oss på hoppningen.
Jag :)
Joyride :)
// Emmy

Sandra

Lite fakta om mig nu då :3
Namn: Sandra Jonsson
Ålder: 13
Familj: Mamma, låtsaspappa, låtsassystrar, pappa och min bror Jesper
Djur: Typ 2 hundar och ett marsvin
Bor: Stockholm
Jag är medryttare på Emmys häst Joyride. Han är en maxad D-Ponny. Jag rider och sköter om honom på Tisdagar och ibland följer jag med Emmy upp när hon rider :) Jag går i 7:an.
'fin'

Hellu.

Hej vi heter Emmy och Sandra. Vi är två vanliga 13åringar från salem :)
På bloggen kommer vi skriva om vår 'vardagliga' liv. Båda är intresserade av hästar och andra djur.
/Emmy o Sandra

RSS 2.0